Kuulumisia

En ole vähään aikaan ehtinyt päivittää Fordilin kellotornia tai muutenkaan kirjoittaa tänne. Työt ja yritys editoida novellia ovat vieneet luovaa energiaa muualle. Kesäloman aikana ehdin kuitenkin roolipelata paljon ja käydä jopa larpissa. She-ran kutsuun tuli lähdettyä päivän valmisteluajalla. Pelasin gender bendattua Scorpiaa.

Hauskaa oli ja sai taas miettimään Alainia larpin järjestämistä. Ehkä yksi sarjakuvaan liittyvä larp idea voisi jopa olla toteuttamiskelpoinen… Myös pari rope ideaa on mietinnässä. Tarkoitus oli kertoa enemmän tuosta larp ideasta, mutta päätin laittaa erillisen kuulumisia postauksen She-ran kutsusta.

She-ran kutsu oli extempore päätös, että voisin tehdä vaikka viimeisen kesälomaviikolla vaikka tehdä jotain ja kun peliin oli useita peruutuspaikkoja tarjolla, niin päätin ilmoittautua. Siinä vaiheessa vapaana oli enää Scorpia. Jollakin ihmeellä sain jopa retkipatjasta ja punaisesta ilmastointiteipistä kasaan jotain, joka muistutti riittävästi Scorpiaa. Peli oli hauska ja toiminnallinen. Siitä piti huolen se, ettei kukaan voinut kuolla ja vangitutkin jotenkin aina onnistuivat pääsemään karkuun. Muutamat pelaajat olivat tehneet peliin aivan uskomattomia proppeja.