24 tuntia sarjakuvaa

Kuukausi sitten oli 24 tunnin sarjakuva – päivä, jonka aikana sain tehtyä tarinansa puolesta ihan hyvän vastaanoton saaneet sarjakuvan. Piirtäminen oli hankalaa ja teksti jäi todella hankalalukuiseksi, mutta pidän itsekin tästä tarinasta ja sen käänteistä.

Lähdin liikkeelle heittämällä muutaman kerran noppaa. Ensin kuudesta genrestä noppa valitsi fantasian, sitten heitin teenkö Alainiaan sijoittuvan vaiko jotain muuta ja noppa sanoi, että tällä kertaa on aika tehdä jotain muuta. Viimeinen noppa sitten vihjasi, että pitäisi tehdä jotain miekkaan ja magiaan viittaavaa.

Muutaman sivun sain piirtää ilman mitään ideaa mihin tarina olisi menossa ja näytti jo siltä, että tästä olisi tulossa matkakertomus. Olen tyytyväinen, että tarina lähti sitten toiseen suuntaan.

Sarjakuva on luettavissa täällä.