24 tunnin sarjakuva.

Tänään oli taas 24 tunnin sarjakuva – tapahtuma tai kansainvälisesti 24 Hour Comic Day. Tämä on minun 8. tai 9. 24 tunnin sarjakuvani. Ensimmäistä kertaa tein kakkosnelosen tietokoneella ja ensimmäisen kerran käytin valmista hahmoa ja maailmaa. Tarinan toinen päähenkilö on Sara ja tarina sijoittuu joko juuri ennen Fordilin kellotornia tai juuri sen jälkeen. Tai sitten se ei ole osa virallista Saran tarinaa. Tosin sarjakuva luo uuden ihan mielenkiintoisen hahmo parin ja varmaan haluan käyttää heitä myöhemmin. Jälki on taas vähemmän yllättäen vaihtelevaa. Dialogin kirjoittamisen jätin viimeiseksi jo pelkästään sen takia, ettei minulla ollut mitään käsitystä muutaman ensimmäisen sivun aikana mitä tulee tapahtumaan. Oli lähinnä, että jos noi vaikka puhuisi jotain ja jos ne vaikka lähtisi metsään seikkailemaan. Eikun ne meneekin tutkimaan linnaa. Ja niin edelleen. Dialogin kirjoittamiseen meni sen verran aikaa, että lopulta minulla jäi 50 minuuttia jäljelle 24 tunnista. Tästä ajasta käytin vajaa 4 tuntia nukkumiseen ja puolitoistatuntia pähkäilyyn mitä piirtäisin. Lopulta tämän kuvan innoittamana piirsin mustahiuksisen tytön kahvimuki kädessä ja aloin hiljalleen olla vakuuttunut, että Sara esiintyisi tässä tarinassa. Loppuun piti tulla enemmän Saran mietiskelyä, mutta loppupuolen dialogi tuli kirjoitettua aikasta kiireessä.

Tekele luettavissa täällä.