Yöllinen taistelu

Viime yö meni taistellessa PDF painoon. Väritettävää riitti vielä jonkin verran illalla. No sain kyllä aika hyvin aikaiseksi, koska jossain vaiheessa sain lisätty julkaisuun yhden yksittäisen värikuvan, joka tulee vain tähän rajoitettuun erikoispainokseen. Vai pitäisikö tämä kirjoittaa muotoon: NUMEROITU RAJOITETTU SUPER ERIKOIS PAINOS! Itse julkaisu sai sitten vähän lisää väriä. Muutaman ihan kätevän digitaalisen väritystekniikan opin matkalla, mutta tämä ehkä kertoo jotain siitä, ettei ehkä julkaisun lopullinen väritys ole niin yhtenäinen. Yksi onnistunut kokeilu oli tehdä soijakastikkeella ja musteella vanhan näköinen paperi tekstuuriksi. Näitä tekstuureja tuli käytettyä sisätiloissa. Ulkotilat olivat vaikeampia ja löysin vasta loppumetreillä kelvolliset paletin. Värit vielä näyttivät ihan eriltä eri ruuduilla ja ei ole mitään käsitystä miltä ne näyttävät painettuina. No voin sitten valita “normaali” painoksiin parhaat. Eli siis tässä on SUPER ERIKOIS VÄRITYS! Varmaan myös muutama kirjoitusvirhekin mukaan eksyi.

Sinne siis meni. Nyt hermoillaan miltä näyttää. Väsy.

One thought on “Yöllinen taistelu”

  1. Ainakin yksi viime hetken korjaus muutti otsikon muotoon “Tarinassa esiintyviä loitsut”

Comments are closed.