Typoja siellä. Typoja täällä.

Nyt on 37 sivua käyty läpi. Graaffisesti korjauksia tuli aika vähän. Yksi sivu oli ehdottomasti sellainen, että se vaati huomattavasti lisää mustaa. Muutama ruutu vaati korjailua. Teksti taas oli täynnä pientä korjattavaa ja en varmaan vielä kaikkea löytänyt. Mutta ollaan taas yhden askeleen pidemmällä.

Mietin myös tarinan väritystä. Tämä mustavalkoinen yhdellä lisävärillä on monilta osin toimiva, mutta en onnistunut toteuttamaan sitä niin tehokkaasti kuin olisin toivonut. Se kuitenkin tarkoittaa käytännössä väripainatusta. Siksi kokeilin simppeliä väritystä. En tiedä parantaako vaiko huonontaako tällainen väritys sarjakuvaa. Jossain vaiheessa kuitenkin menetin otteeni ja kokonaisuus meni selvästi huonompaan suuntaan.

FirstWinter_02color_test

Vastaavasti mustavakoinen, ennen muutamaan korjausta, näytti tältä.

FirstWinter_02

One thought on “Typoja siellä. Typoja täällä.”

  1. Tosin on aika varmaa, että en saa pidettyä tuota väritystyyliä kasassa koko 38 sivun aikana, vaikka tässä sivussa se vielä jollain tasolla toimii.

Comments are closed.