Tauko

Tässä oli taas lyhyt tauko, koska tämä viikko on kulunut uuden työpaikan saamiseen. Hakemista siinä ei juuri ollut sillä tämä oli enemmän sitä, että eräs aiemmasta työstä tuttu kuuli, että ehkä etsisin uutta haastetta ja pari päivää myöhemmin nimet oli paperissa. Olen siis ensi kuusta alkaen Seriously Digital Entertainmentin pelikoodaaja. Vaikka kulunut vuosi oli töiden merkeissä hivenen kuluttava ja tuntui, että olisin voinut pidempäänkin miettiä mitä teen jatkossa, niin tämä oli kyllä sen luokan tarjous, ettei sille voinut sanoa ei. Itse asiassa odotan, että pääsen aloittamaan työt ensi kuussa. Nyt on siis lähinnä lomaa ja aikaa tehdä sarjakuva loppuun. Ja kun on enää pari sivua ja editointia jäljellä ja ihan liikaa aikaa niin totta kai se aika tulee käytettyä ihan kaikkeen muuhun kuin sarjakuvan tekemiseen.

Kuten nyt vaikka Misfitsin katsomiseen. Miksi ihmeessä en ole katsonut sitä aiemmin? Se kun on sarja, jonka vuoksi Netflixin arvosanaan voisi lisätä yhden extra tähden. Tai useamman. Jotenkin olin ajatellut sarjan hieman erilaiseksi, mutta sehän on täyttä parhautta. Neloskaudella sävy on ehkä hieman muuttunut heikompaan.