Sivu 22 ja sarjakuva ostoksilla.

Ainakin yhden hyvin puhuva pää painotteisen sivun saan tänään tehdyksi. Seuraava sivu jatkuu hyvin samalla tyylillä.

FirstWinter_22

Päätin tänään käydä etsimässä Ms. Marvelia lähikaupoista kun mielummin tukisin heitä kun Amazonia. Ms. Marvel 2014:sta eli Kamala Khania. No jouduin Ms. Marvelini lopulta tilamaan, mutta sainpahan lisää Walking Deadia, Empoweredia ja tuttujen julkaisuja. Tällä hetkellä vain ole siinä mielessä ikävässä tilanteessa sarjakuvien kanssa, että iso osa lukemistani sarjoista on minulla kesken vaiheessa, jossa seuraava numero ei ole enää kovinkaan tuore. Usagissa taitaa seuraava numero, 25, olla loppu melkein kaikkialta. Tekee vain hyvin vaikeaksi yrittää ostaa sarjakuvia lähikaupoista. Eteenkin kun asun puolen korttelin päästä eräästä Helsingin loistavasta sarjakuvakaupasta. Kaupasta, jonne ei vain tunne koskaan normaalisti ehtivän vaikka se on lähempänä kuin kaikki ruokakaupat.

Äh. Täytyisi saada tänään sivu 23 ainakin aluilleen. Muuten jään liikaa jälkeen. En vain oikein saa tähän keskustelupainotteiseen osioon mitään mielenkiintoista piirrettävää ja tulee jo nyt ihan liikaa melkein copy – pastettua ruutuja.