Sivu 19

Sain tänään toisenkin sivun valmiiksi. Eteenkin viimeinen ruutu on aikasta hutaistu. Täytyy ainakin Sara piirtää siihen joskus uudelleen.

FirstWinter_19

Seuraavina päivinä en ole varma saanko sivuja päivitettyä yhtä helposti kuin tähän asti, joten jos joku sattuu seuraamaan tämän projektin edistymistä, niin voi olla, että seuraavaan päivitykseen menee hetki. Oletan toki, että höpisen täällä lähinnä yksikseni.

2 thoughts on “Sivu 19”

    1. Kiitos kommentista. Huomenna toivottavasti saan sivun tai pari taas tänne.

      Muutama tunti sitten palasin sukulaiskierrokselta. Samalla tuli todettua, ettei tuo digitaalinen piirustusvälineistö millään toimi matkalla. Näin ollen sain vain 3/4 sivua tehdyksi matkan aikana. Täytyy loppu viikolla sitten tehdä enemmän.

Comments are closed.