Muutoksia

Fordilin kellotornista on noin kolmannes piirrettynä ja piirtäminen on ollut aika hidasta. Tämän sarjakuvan yksi tavoite on ollut tehdä jotain huolellisemmin. Tämä tarkoittaa, että viikon päästä alkavan kesäloman aikana minun pitäisi saada valmiiksi noin valjaa. Alkuperäinen tavoite on ollut saada tämä valmiiksi Helsingin sarjakuva festivaaleille, mutta se tarkoittaisi vajaata 50 sivua kahdessa kuukaudessa ja kaiken värittämistä. Lisäksi haluaisin loppuun vielä kaikkea uutta, joten sivumäärä voi kasvaa. Myös alkua voisi vaatia pientä editointia.

Nyt alkaa näyttää vahvasti siltä, ettei tuo tavoite tule millään täyttymään. Tähän asti kun olen lomapäivinäkin saanut aikaiseksi vain yhden sivun.

Koska kuitenkin haluan jotain uutta Helsingin sarjakuvafestivaaleille, niin päätin tehdä Ensimmäisen talven nyt heinäkuun lämmössä. Synkeä talvinen tarina sopii loistavasti tehtäväksi heinäkuun helteissä.

Fordillin kellotorni ilmestyy sitten Necrocomiconiin ja jatkaa kyllä edelleen hiljaista edistymistään.

Ensimmäisestä talvesta minulla on jo käsikirjoituksen kehys valmiina ja itse asiassa itsenäisenä teoksena pidän siitä kovasti. Se on tarinana sen verran pelkistetty, että siinä ei ole juuri mitään turhaa.

Täytyy vain keksiä oikea nimi ensimmäiselle talvelle…

Ai niin… viivästymisestä voi syyttää myös Batmania. Vähän heikon ja tasohyppelyautoilupainotteisen alun jälkeen Arkham Knights on ollut sen verran vahva, että muutaman päivän ajan olen nyt Batman!