Tauko

Tässä on nyt ollut parin viikon tauko, jona aikana sarjakuva on edistynyt hyvin vähän. Tästä saa syyttää Sense8:ia, Orange is New Blackin kolmos kautta ja molempia Legend of Grimrockeja. Ensimmäinen Grimrock minulta jäi aikoinaan kesken kun aloitin sen pelaamisen vaikeimmalla vaikeusasteella ilman kartoittaa. Pelattuani loistavan kakkosen tuli samalla tarve pelata myös ykkönen uudelleen helpoimmalla vaikeustasolla. Molemmat ovat loistavia pelejä, mutta kummankin pelin loppupuolella täytyi turvautua puzzleissa netin apuun. Välillä olisin kaivannut pelissä vähän enemmän vihjettä kun mikään ei tuntunut tekevän mitään. Välillä taas kyse oli ihan omasta tyhmyydestäni, kun ensin keinoa avata yhtä ovea. Minulla oli siihen avain ja kirjaimellisesti olin tallentanut viimeisen tallennuksen lukon viereen. Yritä sitten tällä havaintokyvyllä löytää paremmin piilotettuja nappeja.

Sense8:ssa olisin todella halunnut pitää. Alku tuntui tylsältä, mutta kolmosjaksossa se sarja alkoi kiinnostaa. Kuitenkin [SPOILER WARNING] alkoi pikku hiljaa tympiä, kun jokainen ongelma ratkaistiin väkivallalla ja vielä niin, että toimintakohtauksissa hahmot tuntuivat superolennoilta mitä hahmojen välinen yhteys ei ihan minusta selittänyt. Lisäksi jokin Wachowskien ohjaamissa jaksoissa sai ne tuntumaan äärimmäisen tylsiltä ja kestävän vähintään kolme kertaa pidemmilta mitä ne oikeasti kestivät. Tämä olisi myös ollut sarja, joka ei olisi minusta kaivannut salaliitto tason pahistahoa, joka tahtoo tuhota erilaisia ja hiukan nyppi kun lopussa valkoinen amerikkalainen poliisimies pelastaa neidon pulasta. [/SPOILER WARNING] Lähinnä avaudun tästä siksi, että Wachowskien tekemissä projekteista vain Cloud Atlas on jotain, joka ei ole ollut pettymys. Mutta lähes kaikki on ollut jotain, jotka olisivat voineet olla paljon paljon enemmän.

Äh. Toivottavasti viikon päästä on taas jotain oikeaakin päivitettävää.