Kesken olevia projekteja

Alainia lehden viimeisen numeron julkaisun jälkeen minulle on kertynyt kolme keskeneräistä sarjakuvaprojektia sekä kovasti editointia vaativa vuoden 2013 NaNoWriMo. Juuri tällä hetkellä en työstä mitään niistä. Viikonloppuna on luvassa 24 tuntia sarjakuvaa päivä ja marraskuuhun on enää aikaa kuukausi. Silloin on siis taas tarkoitus osallistua NaNoWriMoon.

Keskeneräisistä valmein käsikirjoitus on Fordilin kellotornissa, joka jatkaa Saran seikkailua itsenäisessä albumimaisessa muodossa. Se on genreltään selvästi mysteeri, vaikka fantasia maailmaan sijoittuukin. Kaikkein valmiimpana sen tekeminen eteenpäin kiinnostaa kaikkein vähiten. Eteenkin kun olen laadun suhteen tainnut jo etukäteen asettaa riman itselleni liian korkeaksi.

Toinen on lyhyt kauhusarjakuva, joka sijoittuu myös Alainiaan. Vaikka en ole liikaa tarinasta ylös kirjoittanut, niin tähänkin käsikirjoitus on yllättävän valmis. Tämä tekisi mieli saada valmiiksi vielä tämän vuoden aikana.

Kolmas on sitten täysin toiseen maailmaan sijoittuva kokoelma tarinoita, joiden kehyskertomuksena toimii sukelluslaiva Britannicin viimeinen matka. Siitä ole visuaalisesti kaikkein kiinnostunein ja olenkin harjoitellut tyyliä sitä varten.

Näiden kaikkien tekemistä on kuitenkin haitannut radioaktiivisen joutomaan kutsu. Tarkemmin sanoen siis tietokonepeli nimeltä Wasteland 2. Kun viime aikoina on tullut ja on tulossa lukuisia itseäni kiinnostavia pelejä, niin katsotaan miten paljon aiemmin mainitut projektit etenevät ainakaan tämän kuukauden aikana.