Talvi on tulossa

Talvi aiheutti kolmelta yöllä liiaksikin pohdisekelua. Itse asiassa tämä pohdiskelu lähti liikkeelle kengistä ja siitä, että Sara kulki Rhonwenin syksyn jälkeen paljain jaloin, riekaleisissa vaatteissa ja “työttömänä”. Eli hän ei enää katsonut voivansa jatkaa Rhonwenin papittarena ja lähti etsimään elämäänsä muualta.

Fordilin kellotornissa hän on löytänyt uuden suunnan elämälleen opiskelijana Korkeimman opetuksen koulussa. Yöllä ajatukset koskivat sitä mihin vuodenaikaan Fordillin kellotornin pitäisi tapahtua ja miten paljon Rhonwenin syksyä myöhemmin. Seuraava kesä olisi luonnollinen ja sen mukaan olen tarinaa piirtänyt, mutta se tarkoittaisi, että Saran ensimmäinen talvi metsän ulkopuolella joko tapahtuisi kellotornin takaumassa, joka tarkottaisi takauman muuttamista niin, että se tapahtuu talvella tai kokonaan ensimmäisen talven sivuttamista. Lisäksi Fordillin Kellotornin jälkeinen tarina sopisi hyvin talveen ja se käsittelee Saran vierailua Rhonwenissa ensimmäistä kertaa sitten Rhonwenin syksyn. Siinä yhteydessä olisi voinut käsitellä myös Saran ensimmäisen talven, mutta sitten kyllä Saran elämä on vähän turhankin tapahtumarikasta. Eli aikataulullisesti olisi parempi, että yli vuosi on tapahtunut Rhonwenin syksyn ja sitten paluun välillä.

Kysymys siitä, mitä Sara olisi tuolloin tehnyt ei jättänyt minua rauhaan vaan kehitin pienen hyvin itsetutkiskelupainotteisen  tarinan nimeltä Ensimmäinen talvi. Itsetutkiskelun lisäksi se sisältää elementin, joka vie tarinan hieman kauhun puolelle. Se taas tarkoittaa, että näitä Alainiaan sijoittuvia pieniä kauhutarinoita on kertynyt viisi. Tosin osa on hyvin alustavan idean tasolla, mutta ainakin yksi on jo täysin valmis 8 sivun käsikirjoitus.

Koska nämä sitten ehtii tekemään tai mitä näille tekisi. Ensimmäinen ratkaisu olisi tehdä näitä nettiin kun Fordillin kellotorni on valmis. Mutta toisaalta haluaisin sitten tehdä jotain aivan muuta. Toinen ratkaisu olisi löytää näille piirtäjä, mutta se taas tarkoittaisi, että pitäisi etsiä sellaisia. Jos ne julkaisisi niin tarinoita tarvittaisiin vähintään kolme. Sitten taas menee kaikki aika ihmisten etsimiseen ja muihin järjestelyihin ja minulla ei kuitenkaan ole niin hirveästi kontakteja ja ne on kuitenkin kaikki hirveen kiireisiä omien juttujen kanssa.