Viikkokatsaus osa 3

Kaksi sivua! Kaksi sivua koko viikon aikana? Tuli taas harhauduttua ihan liikaa muualle kuten nyt vaikka tuskailemaan värityksen kanssa. Sivulla 14 onnistuin kyllä vähän rikkomaan aiemmilla sivuilla esiintynyttä aika jäykkää patsastelua ja puhuvia päitä. Vähän mielenkiintoisempia kuvakulmia on nyt mukana ja vähän enemmän kerronnasta keskittyy sivulle 15 mennessä kuvalliseen kerrontaan. Mutta 2 sivua on siitä huolimatta todella masentava lopputulos. Sivu 14 oli valmiina lauantaina ja olisin toivonut saavani sivun 15 valmiiksi sunnuntaina, mutta sain aikaiseksi vain 3 ruutua koko päivän aikana!

Tiesin mitä haluan sivulle 15, mutta silti ensimmäisenkin ruudun aloittaminen oli vaikeaa. Tavoitteeni kun kuitenkin olisi saada alla olevan yleiskuvan toinen rivi valmiiksi vielä tämän kuun aikana.  Se tarkoittaa sivua päivässä ja nykyisellä vauhdilla se on todellinen haaste.

week_progress_21