Värit tuottavat tuskaa

Tällä viikolla on ihan liikaa aikaa kulunut johonkin, jonka ajattelin tehdä paljon myöhemmin, eli väreihin. Periaatteessa olen löytänyt tyylin, jolla haluan teoksen värittää, mutta ihan vielä se ei onnistu. Alla oleva pikainen, täysin muusta työskentelystä irroitettu värityskokeilu on varmaan lähinnä mitä haen. Toki huolellisemmin tehtynä.

Frame_20150520

Sivu 6 on tällä hetkellä tuottanut eniten tuskaa värien kanssa. Ensimmäinen ruutu on yksi värityskokeilu, joka on vain aivan liian työläs. Alempi ruutu oli yritys ottaa käyttöön opeteltu tekniikka. Idea on siis pitää erillistä väri layeria ja valo / varjo layeria. Jälkimmäisen ollessa harmaasävy kuva sopivalla filterillä.color_test_s6

Eiköhän se väritystyyli sieltä vielä löydy, mutta juuri nyt tämä touhu vie liikaa aikaa itse piirtämiseltä.