Fordilin kellotorni, viikkokatsaus osa 2

Sivu 8 vei todella paljon aikaa, mutta pitkän viikonlopun ansiosta viikon lopulliseksi saldoksi tuli 5 valmista sivua plus jonkin verran lisää värityskokeiluja. Jälki on sen verran parantunut, että muutama aiemmin piirretty ruutu näyttää nyt todella suttuiselta. Piirtäminen vie edelleen neljä tai viisi kerrosta, ennen kuin haluttu asia alkaa näyttää edes vähän siltä mihin tällä hetkellä tyydyn.

Tässä osittain esimerkkinä sivun 8 viimeinen ruutu. Se on kuitenkin parempi esimerkki siitä, että koitin tehdä voimaakkaamman perspektiivin tähän ruutuun. Tämä lähti ihan hyvin liikkeelle, mutta sitten jokin häiritsi pahasti kolmannessa kuvassa. Yritys korjata se virhe, eli pienentää jalkaa, teki asennosta niin naurettavan, että jouduin seuraavana päivänä miettimään koko asannon uudelleen. Tausta oli jo viimeisen kuvan mukainen kuvassa 3.

sivu8ruutu11_esim

Piirtäminen edistyi sen verran järjestelmällisesti, että valmistuneet sivut ovat peräkkäisiä ja jopa jatkavat siitä, mihin viime viikolla jäin. Tosin puoli ruutua tulin piirtäneeksi sivulle 36.

progress_week_20