Hahmosuunnittelua

Viimeisen päivän on kulunut hahmonsuunnittelun ja tyylin hakemisen parissa. Sarjakuvaa tulee tehtyä menetelmällä: paljon taustoja kerralla. Paljon samaa hahmoa kerralla. En kuitenkaan ole niin järjestelmällinen, että kykenisin piirtämään alusta loppuun tarinaan yhden hahmon ja sen jälkeen toisen. Tämä menetelmä on kuitenkin hieman kiinnostanut siitä alkaen, kun mm. Perti Hiltunen mainitsi käyttäneensä tällaista menetelmää sarjakuvassa Anabasis.

Tänään kiusasi pitkään se, että tästä uudesta Saran asusta puuttuu jotain. Se on liian tylsä. Lisäsin yksinkertaisen vyön, joka auttoi. Kaikki yrityksen lisätä siihen jotain monimutkaisempaa vain huononsivat lopputulosta, joten aika todennäköisesti päädyn tähän asukokonaisuuteen.

Sara_sketch_20130321luonnos6

Sara_sketch_20130321_2