Taustoja

Muutaman kohtauksen työstämisen jälkeen käsikirjoitus on kohtuullisen valmis. Pari kohtausta on edelleen hieman auki, mutta niiden ei pitäisi muodostaa suurta ongelmaa. Tarinan kokonaisuuspituudeksi muodostui 70 sivua, joista nyt yli puolet on luonnosteltu ainakin jollain tasolla. Muutaman tyylikokeilun jälkeen innostuin tekemään taustatyötä… eli siis piirtämään taustoja. Voi olla, että tulen tekemään suurimman osan taustoista valmiiksi ennen kuin uskaltaudun oikeasti piirtämään hahmoja. Ainakin ison osan niistä ruuduista, joissa taustat ovat hallitsevia.

Päädyin vähän aikaa sitten hommaamaan satunnaisen fantasia mangan nimeltä The Sacred Blacksmith. Tarinasta vastaa Isao Miura ja taiteesta Kotaro Yamada. Satunnaisen siinä mielessä, että erään verkkokaupan algoritmi päätyi suosittelemaan sitä minulle ja päädyin tilaamaan sen oikeiden tilausten joukossa. Tarinasta en vielä osaa sanoa mitään, mutta ihastuin todella sen taustoihin. Tässä piirretyt taustat on vielä osittain ennen kirjan lukemisen aloittamista, mutta toivon, että kyseisen teoksen innoittamana saa parannettua taustojen piirtämistä. Tarkoitus olisi saada viivaa hieman keveämmäksi.

tausta1atausta1b

tausta2