Luonnokset sivuista 1 ja 2

Hiljalleen olen pääsemässä Fordilin kellotornin kanssa liikkeelle. Käsikirjoituksesta poikkean jo sivulla kaksi. Eli sivulle kaksi lisäsin Saran reaktion ensimmäisen sivun tapahtumiin ja siirtää lähes puolen käsikirjoitetusta tavarasta seuraavalle sivulle, mikä tarkoittaa, että jatkossakin täytyy vähän järjestellä ruutuja uudelleen. Olen kuitenkin koittanut miettiä käsikirjoitusta aukeamittain, mikä tarkoittaa, että kun tästä tulee lisää materiaalia ja sivut ovat olleet aika tiiviitä alkuvaiheessa, niin tämä muutos tarkoitta heti kahta lisäsivua.

Ensimmäisellä sivulla nostin yhden ruudun päälle korostaakseni sitä ja saadakseni mahtumaan siihen enemmän puhekuplia. Toisella sivulla keskelle tuli hieman poikkeuksellinen ruutu, jolla halusin tuoda esiin sitä, että nyt siirryttiin takaumaan. Eiköhän siihen tule myös selitysteksti: “Kaksi kuukautta aiemmin” tai jotain.

luonnos1luonnos2

Tavoitteeni olisi tänne blogiin tuoda esille 5 ensimmäistä sivua sitä mukaa, kun ne etenevät.