Fordilin Kellotornin piirtäminen aloitettu.

Reilun parin kuukauden tauon jälkeen sain viimein tänä viikonloppuna jotain aikaiseksi. Joulukuussa jossain vaiheessa sain pari luonnosta aikaiseksi, mutta en juuri mitään muuta. Tammikuun vietin enimmäkseen Eorzeassa.

Sain aloitettua Fordilin kellotornin, joka on itsenäinen tarina Saran opiskelun aloittamisesta ja tutkija Satomon tutkimuksista. Tarinasta on melko valmis käsikirjoitus viime helmikuulta. Sivuja tarinassa on reilu 50 ja se on melko puhdas murhamysteeri.

Viikonlopun aikana en saanut sivuakaan valmiiksi, mutta ainakin sain päivitettyä Manga Studion, säädettyä uuden Story Editorin niin, että siitä on edes jotain hyötyä ja siirrettyä osan käsikirjoituksesta siihen. Kaipaan edelleen 4 version story editoria. Samalla huomasin, etten ilmeisesti pysty piirtämään kyseisellä ohjelmalla mitään, ellei canvas ole 1200 dpi:tä.

Sarjan viimeistelystä en vielä tiedä. Värit kiinnostaisi kovasti, mutta teen kaiken ensin valmiiksi line artina.

Ensimmäisen viikonlopun tulos on siis vähän luonnostelua ja pari valmiimpaa hahmoa.

eka_nayte