Category Archives: Henkilökohtainen

Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa.

Aloitin tällä viikolla työt Seriouslyllä. Kun takana oli parin kuukauden uurastus Ensimmäisen talven kanssa niin töihin palaaminen tuntuu melkein lomalta. Eteenkin kun pääsen tekemään jotain, jonka todella osaan. Tosin nyt tuleva viikonloppu tuntuu kumman tyhjältä. Mihin sitä kaiken tämän vapaa-ajan käyttäisi? Tuntuu siltä, että olisin katsonut kaikki kiinnostavat sarjat Netflixistä. Pelannut kaikki kiinnostavat pelit ja uusiin ei vain pääse niin mukaan. Muutama vähän vanhempi peli olisi kyllä PS3:lla. Fordilin kellotornin jatkamiseen ei vain riitä energiaa. Eteenkin kun NaNoWriMo on tulossa ja siihen pitäisi saada joku hyvä idea. Samalla tavoiteet tarinoiden suhteen on kasvanut. Se huomasin, kun yritin tehdä toista tarinaa festareille. A6 kokoista, yhdestä A4:stä taiteltua lehteä. Lopputulos oli niin huono, että se sai voimaan minut pahoin. Mutta ei se täysin huono ollut.

No päätin siitä tarinasta pelastaa ainakin tämän hahmosuunnitelman. Tai “hahmosuunnitelman”, joka on kerätty piirretyistä ruuduista.

characterdesign

Teeman muutos

WordPressin päivityksen myötä edellinen teema hajosi, enkä saa sitä enää toimimaan. Täytyy löytää jokin uusi ja samalla koittaa saada kustomoitua teemaa vähän paremmaksi. Tosin tämänkin ongelman taisi aiheuttaa kustomointi. Ärf.

Tiukka ruokavalio jatkuu.Tekisi kyllä todella mieli sortua, mutta nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä eroon tästä ylimääräisestä painosta.

Vaaka vaihtelee niin paljon, ettei ole täysin selvää kuvaa onko tästä edes ollut mitään hyötyä.

Tämän nyt valitun teeman isoimmat ongelmat näyttäisi olevan, että listaus leikkaa merkinnän poikki kuvan kohdalta eikä edes anna “continue reading…” tekstiä. Lisäksi ilmeisesti normaaleista optioista tuohon otsikon taakse ei saa kuvaa enkä jaksaisi säätää.

Tilanne

Näyttää siltä, että jaksoin tällä erää uudelleen piirtää “näätää” tuon neljä sivua. Se oli toki itselleni hyödyllistä opiskelua eteenkin Manga Studion tarjoamien perspektiivityökalujen käytöstä. Tällä hetkellä kuitenkin Saran tarinan jatkaminen valtaa hiljalleen alitajuntaani. Tai siis jo valmiiksi käsikirjoitetun tarinan piirtämisen aloittaminen.

Myös NaNoWriMo lähestyy hiljalleen. Tavallaan nyt ärsyttää, että tulin sitä varten ottaneeksi asenteen, että päätän tarinan vasta viimeinen päivä. Random genre genraattorilla kuten 24hcd tavoin. Tämä tarkoittaa, että en voi vielä suunnitella ja keskustella tarinaa nanoa varten.