Category Archives: Blogi

Teeman muutos

WordPressin päivityksen myötä edellinen teema hajosi, enkä saa sitä enää toimimaan. Täytyy löytää jokin uusi ja samalla koittaa saada kustomoitua teemaa vähän paremmaksi. Tosin tämänkin ongelman taisi aiheuttaa kustomointi. Ärf.

Tiukka ruokavalio jatkuu.Tekisi kyllä todella mieli sortua, mutta nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä eroon tästä ylimääräisestä painosta.

Vaaka vaihtelee niin paljon, ettei ole täysin selvää kuvaa onko tästä edes ollut mitään hyötyä.

Tämän nyt valitun teeman isoimmat ongelmat näyttäisi olevan, että listaus leikkaa merkinnän poikki kuvan kohdalta eikä edes anna “continue reading…” tekstiä. Lisäksi ilmeisesti normaaleista optioista tuohon otsikon taakse ei saa kuvaa enkä jaksaisi säätää.

Uusi blogi

Marraskuun ja NaNoWriMon lähestyessä ajattelin pystyttää tänne sivustolle jonkinlaisen blogin, jonka pääasiallinen tarkoitus on kehittää kirjoitustaitojani. Viime vuodet olet lähinnä sarjakuvittanut tarinoita, mikä näkyi viime marraskuussa kirjoitetun tekstin laadussa. Toki myös nanoilu näkyi tekstin laadussa samoin kuin se tosiasia, että oikeinkirjoitus ei ole vahvinta alaani. Vaikka pystyisin edes jossain määrin tuottamaan jotenkin siedettävän oikeakielistä tekstiä, niin viimeistään tämä taito katoaa kun olen tarinan kirjoittamismoodissa.

Olen aiemmin käyttänyt loistavaa palvelua sarjakuvablogit.comia blogaus alustana, mutta jotenkin sen käyttäminen jatkossa tuntuisi väärältä. Sen vuoksi päädyin viimein asentamaan tänne alainia.comiin WordPressin. Tarkoitus olisi jatkossa kirjoittaa tänne harjoittelu mielessä novellin tynkiä, jatkotarinoita tai ihan vain henkilökohtaista blogaamista. Mahdollisesti kirjoittamisen ja sarjakuvittamisen ohella saatan sivuta joissain yhteyksissä pelien koodaamista.

Merkittävistä postauksista tiedotan some kanavilla.